mandag 20. juli 2015

STEINVIKHOLM NESTE!

Vent! Jeg tror det er fisk i sjøen!

Dette ser jo spennende ut :)

Her trives jeg!
Alt tar sin tid!


2 kommentarer:

Eva-D sa...

Har sittet og kost meg med bilder og kommentarer igjen! Det er kostelig, den assistenten din er morsom Lucy!
Idag er ungene dine 4 år.
Så vidt jeg vet har de det bra. Jackson har hatt litt problemer med betennelse i prostata så han er kastrert, tror han har det greit like vel. Hans mor Nicole la ut bilde av han idag og skrev .....min beste venn 4 ever <3 så det tyder på at alt er godt der.
Jentene i kullet ditt er i en særklasse, de er fantastiske alle fire. Jeg har en av prinsessene, hun hilser til mamman sin og kan fortelle at alt er bra selv om matmor er litt streng av og til!
Vi var nemlig uenige om hvordan man går ned trappen når man har vært innestengt på badet noen timer! Mor syns ikke at prinsessens full fart nedover mens gleden over å slippe ut ble forkynt med høy røst,- var noe særlig, så nå har vi gått ned den hersens trappen mange ganger hver dag!....på mors måte selvsagt, min var ikke bra nok!
Alt godt til deg og flokken Lucy.

Lucy ved assistent Eva-Lill sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen på fødselsdagen til mine små som nå er 4år! Tiden går utrolig fort, og både jeg og assistent min (som er litt av en nysgjerrigper) synes det er veldig koselig å vite hvordan det går med tjukkeste slekta! Den eneste jeg har kontakt med er jo Shiraz, og det er en glede å treffe henne av og til! Jeg har det bra, og er litt av en selskapsløve vil jeg si! Jeg elsker å være sammen med både to- og firbente, og her er det full fart det nesten hele tiden. Av og til må jeg bare trekke meg litt tilbake - og da sniker jeg meg til litt hvile midt i sengen, men der får jeg ikke ligge lenge på dagtid før de frakter meg til mitt eget lille rede :) Det er bra der også!
Ha det godt med stor snutekos fra meg <3 Flokken min hilser også :)