søndag 29. november 2009

FULL FART PÅ DOGS 4 ALL!

.
Her er den svenske damen med sin engelske champion som ble beste hannhund , og satser på å bli nordisk champion. Du verden så mange flotte og vakre BT-er! Dette er den første hunde- utstillingen vi er på, og jeg fikk skryt av flokken min for lydig og pen fremtreden. Jeg deltok ikke i noen konkurranse. Vi meldte oss på et uformelt agilityshow, men det var kaos og dårlig organisert, så vi gikk igjen da jeg bjeffet fra og ikke ville mer. Det får være måte på venting mener nå jeg da!
.
Æ da bæ da! Her er jeg i armene til bestevennen min, Eva. "Jeg har kjent Eva lengst skjønner du Harmoni, så jeg har jo litt hevd på henne da!" Men Harmoni koser seg i armene til Siv og unner alle å være glade og fornøyde! Noe så sjarmerende som Harmoni har ikke flokken min opplevd siden jeg var liten :) Det var en en koselig dag, og høydepunktet var selvfølgelig å treffe bestevennen min og Siv! Det mener i alle fall flokken min! Stor klem fra meg & Co!
En spesiell hilsen til pappa Bazzil og flokken. Det er alltid så hyggelig å få hilsener fra dere :) Jeg er heldig som har så stor flokk! En varm adventsklem fra meg og flokken min. I dag tennes julelysene her i Lillestrøm.

Ingen kommentarer: