torsdag 20. november 2008

VOV, VOV, VOV - JEG HAR DET BRA!


Her har jeg besøk av vår niese Hilde, og Peder som hun er nyforlovet med! Hilde skal bli dyrlege og jeg tror det er for å passe på meg! Hun har ennå drøyt to år igjen på veterinærstudiet sitt, så inntil hun er ferdig må jeg nok stå på egne ben, og det går jo bra nå :-) . Dessuten har jeg jo fastlegen min! Jeg synes ikke jeg ble helt vellykket på bildet, og jeg håper at hun i løpet studietiden lærer seg å holde meg bedre i fanget! Det er viktig! Jeg vil jo ta meg best mulig ut på bilder da! Noen nevnte noe om at det kanskje var fotografen som måtte skjerpe seg...
Jeg har det kjempefint nå, og koser meg i skog og mark! Jeg simpelt hen elsker å være ute i naturen! Jeg har noen opplæringstimer i pengåing også - og gjør fortsatt så godt jeg kan!
Jeg ble så glad da jeg fikk hilsen fra mormorg og pappa Bazzil! Tusen takk! Dere hilses så mye tilbake med en stor klem fra Bazzils lille Lucydatter. På videoen kan dere se hvor travelt opptatt jeg er om dagen!
Assistenten min hadde litt problemer med redigeringen, men pytt, pytt det får gå for denne gang! Ha en fin kveld alle sammen!

Ingen kommentarer: