fredag 16. juni 2017

Kommer tid kommer råd... sies det!

Assistenten min har virkelig tatt laaaaang ferie fra bloggingen 😬 Hun skylder på at det har blitt tilnærmet umulig å få lagt inn bilder. Ikke vet jeg..  Nå skal hun prøve,og det gikk bra :)  Problemet er at det ikke lar seg gjøre å overføre bilder fra mobilen til PC mer.  Dette er et Snapchat- bilde somhun lagret på PC-en.  Det må vel finnes en løsning på problemene, for jeg har mye å fortelle.. Ha en god helg alle sammen - med kos fra meg!

2 kommentarer:

Eva-D sa...

Det var lang pause ja! Nå håper jeg det snart kommer masse stoff fra sommeren din Lucy! Snutekos❤️🐶

Lucy ved assistent Eva-Lill sa...

Assistenten min skal gjøre et ærlig forsøk snart😀 Jeg ble dessverre bitt av to amerikanske bulldogs som kastet seg over meg! De var løse, og eieren hadde overhode ingen styring på hundene sine. Lars og han klarte til slutt å få meg fri. Eieren sa da at hadde hundene ønsket å drepe meg, så hadde de gjort det på ett sekund. Jeg måtte til dyrlege som stiftet sårene, og jeg måtte spise mye tabletter. Nå er jeg bra igjen, og er like glad som før😀 Ikke har jeg blitt mer redd heller.
Håper det er bra med deg og dine også! Jeg må nevne at jeg fortsatt elsker å bade, og på Jøa er det velfig godt og varmt! Stor snutekos fra meg til deg 💞 Flokken min hilser også ☀️😎😎