søndag 29. november 2015

ALT UNDER KONTROLL PÅ HJEMMEBANE? JEG ER IKKE SIKKER..

Jeg har løpetid, og det tar på!  Jeg må bare ut i naturen for å lukte, lukte, lukte! Assistenten min opplyser  en hver hundefølger om situasjonen min.
I går kveld fikk jeg være med på hyggelig familiebesøk i Oslo. Flokken fikk servert indisk mat, men jeg fikk ingen ting.  Heldigvis hadde assistenten min tatt med litt tørrfor, og med den slankekuren jeg er satt på for tiden, så er jeg takknemlig for alt spiselig!
Jeg var så heldig å treffe bestevennen min her om dagen, og Eva-D syntes jeg var veldig pen hun også - og litt slankere! Jeg hadde absolutt ikke lyst til å gå fra henne.  Hjemme synes jeg det har vært mye rot i det siste.  Flokken min fant plutselig ut at de måtte pusse opp litt her hjemme. Nå er heldigvis alle malingspann borte, og roen har delvis senket seg langs golvet igjen. Ha en fredfull julestrid alle sammen. Gjør som meg: Slapp av i heimen!


2 kommentarer:

Eva-D sa...

Har sittet og kost meg med bilder og superfine kommentarer! Det er veldig hyggelig at assistenten din har skrevet så mye morsomt Lucy.
Godt å møte deg en gang i blant også, du kjenner meg igjen og er like glad for å møte meg som jeg er for å møte deg.
Datter Shiraz er mitt hjertebarn, litt sta men utrolig enkel og veldig grei....egentlig.
Trodde det skulle bli valper på Harmoni til nyttår, men det blir det visst ikke.
Får se om Shiraz kan få et kull utpå våren.
Nyt adventstiden med flokken din!

Lucy ved assistent Eva-Lill sa...

Tusen takk for koselig hilsen Eva-D. En av de største gledene jeg har er når vi to møtes! Her hjemme kan det bli litt kjedelig av og til, men jeg får jo assistenten min med meg ut på terrassen når jeg skrur på sjarmen :) Da gjelder det å få tak i ballen! Det skal bli spennende om Shiraz får valper på vårparten :) Ha en fin førjulstid med kos fra meg til deg! Flokken min hilser også!