torsdag 5. februar 2015

SHIBA OG FLOKKEN HENNES PÅ BESØK :)


En tur hit, og en tur dit..  Jeg er så glad for å få besøk, og koser meg når vi drar på tur! 

Jegplages med litt verk og kløe i det ene øret mitt, så i morgen skal jeg til dyrlege for å sjekke hva årsaken er, og om jeg kan få noe som hjelper slik at jeg blir bra igjen.

Ha det godt så lenge med stor kos fra meg :)2 kommentarer:

Eva-D sa...

Hallo Lucy!
Nå er du mormor til 3 søte tykke jenter. Det var også to gutter der, men de var dødfødte, jeg klarte ikke få liv i de. Alle fem var store og fine og helt fullbårne, så hvorfor de to guttene var døde vet jeg ikke.
Jeg ble veldig trist og klarte ikke legge de fra meg før dagen etter.
Shiraz hadde en tung fødsel, hun ble fryktelig sliten, har aldri hatt en så utslitt hundemamma før. Stakkars vesle jenta mi....Hun var i fødsel i 18 timer. De ble født 20 januar. Nå er de fire uKer og begynner bli små hunder, sover fortsatt mye men leker også en del. Shiraz er super mamma, masse melk og valpene er rene og pene, valpekassen holdes også ren. Harmoni er mye inne sammen med de, hun vasker og steller de små men også Shiraz, de har alltid hatt et godt forhold de to. Terracotta er også i valpegården og ligger hos de små, jeg vet at når de begynner å bite for hardt vil ikke Terracotta være der. Baluba kan ikke fordra valper eller fremmede hunder, så da slipper hun det! Ønsker dere en fortsatt fin tid i varmen. Hilsen Eva og Shiraz.

Lucy ved assistent Eva-Lill sa...

Så koselig å lese <3 om de tre barnebarna mine! Jeg håper at jeg og flokken min får hilse på dem når vi kommer heim! Det er bra at mamma Shiraz passer godt på dem! Assistenten min tar kontakt når vi er heime igjen!
Stor kos til dere alle fra mormor <3 Flokken min hilser også hjertelig!