onsdag 31. desember 2014

GODT NYTT ÅR TIL DEG FRA MEG :)

JEG ØNSKER DERE ALLE ET GODT NYTT ÅR I 2015!

På bildet er jeg med, men i lite format :( Det er bilder fra steder jeg og flokken min har vært i 2014).  Jeg har hatt et fint år, er i brukbar form, og selv om jeg er like leken, har jeg blitt litt mer avbalansert.  Assistenten min kommer sannsynlig til å legge inn litt færre innlegg enn før.  Vi får se etter hvert...
Da er det bare å ønske godt nytt år med
STOR NYTTÅRSKOS FRA MEG TIL DEG! Flokken min hilser også!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Lucy!

Et Godt Nytt År ønskes dere fra Tilla, Rebecca og Siv.

Du får hilse assistenten og si at hun må legge ut noe i ny og ne, da, for det er veldig koselig å se bilder og lese om alt du driver med :-)

Eva-D sa...

Godt Nytt År Lucy! Den assistenten din får du stramme litt opp! Det er morsomt å lese om livet dere har sammen og se bilder! Be henne om å fortsette med det siden du ikke er spesielt god på skrivelabben får du si! Hils Godt Nytt År til flokken din, det er alltid en varm glede å møte deg, vi kjenner hverandre og det merkes. Håper dere har det fint i Spania, her blåser det og regner av og til kommer det snø. Vesle Shiraz skal snart føde og det har vært tungt for henne å være gravid stakkars vesle hund! Nå håper jeg det går like fort og fint som da du fødte hos meg Lucymor! Hilsen fra Eva med fire på fire, hvor mange som er i Shiraz mage vet vi ikke, men hun har blitt stor siste uken!