mandag 28. november 2011

SOLSKINNSTUR I TÆRUDDALENS SKILØYPE!

..
Her er det ikke mye vinterstemning! Det var tørt og fint i skogen, så jeg og flokken min koste oss veldig i solskinnet. Mens vi satt ved gapahuken kom plutselig en stor boxer i fullt firsprang, og han kastet seg over meg. Jeg ville ikke legge meg ned, så det ble en kaotisk kamp uten skader heldigvis! Da eieren av boxeren omsider kom, sa han at den ville bare markere at jeg skulle legge meg ned. Jeg tror ikke flokken min helt vet hvordan de skal takle slike overraskelser. Men for meg er det viktig at de finner ut av det snarest. Huff og huff! Men det gikk jo bra til slutt da. I ettermiddag har vi hatt besøk, og jeg er selvfølgelig midtpunktet :) Ha en fin kveld alle sammen med kos fra meg!

2 kommentarer:

Eva-D sa...

Vel lille Lucy...det er ikke din feil at det finnes hundeeiere som ikke vet bedre. Håper han leser bloggen din, det er ingen hund som krever at en annen skal legge seg ned. Du har nettopp hatt valper og derfor er du ganske høy i rang! Å legge seg ned for en hund som kommer stormende er krevende da det virker truende. Dumt at du måtte oppleve dette. Du skadet tydeligvis en klo i dette oppstyret. God bedring vesle jenta "mi".

Lucy ved assistent Eva-Lill sa...

Takk og takk med kos fra meg! I morgen skal jeg til fastlegen min å bytte bandasje igjen for 2. gang - hvis det fortsatt er nødvendig å ha bandasje da. Jeg skal ta penicillin i totalt 10 dager, og har nå 5 dager igjen. I tillegg tar jeg smertestillende. Formen er oppadgående, og ute spretter jeg rundt med plastikk rundt bandasjen. Magen er bra, men enten er jeg forkjølet eller så tåler jeg tablettne dårlig. Jeg hoster og har rennende nese. Vi får høre hva dyrlegen sier om saken i morgen. Takk for omtanken med snutekos fra meg til deg :)